Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - امام جمعه شیراز گفت: اگر بخواهیم تغییر در محلات و بافت‌های فرسوده اطراف حرم را شاهد باشیم باید کارجهادی بیشتر انجام شود - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازشیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام صبح امروز در دیدار با اعضای ستاد اجرایی فرمام امام (ره) با قدردانی از تلاش‌های این ستاد اظهار داشت: در محلات مرکزی و در اطراف شاهچراغ چهار محله داریم که بافت تاریخی و فرسوده شهر هستند و به همین دلیل متاسفانه ساکنان اصلی مهاجرت کردند و عده‌ای فقرا و اتباع بیگانه به این مکان آمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اعزام و استقرار گروه‌های جهادی طلاب در این مناطق و محلات برای تغییر بافت جمعیتی خبر داد و با طرح این پرسش که آیا ما می‌توانیم چهره این محله را تغییر دهیم؟ گفت: در تلاش هستیم تا مدرسه‌ای برای طلاب در این مکان احداث کنیم تا آن محله با نبض سابق احیا و به محلات قدیم برگردد.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس گفت: در حال حاضر عده‌ای افراد مهاجر مختلف در این محلات سکونت دارند و اینجا بیشتر دنبال کار‌های خاص خود هستند و حس محله بودن دست نمی‌دهد.

دژکام با اشاره به محله دهپیاله شیراز با جمعیت چند ده هزار نفری تبعه افغان و مشکلات عدیده و گرفتاری‌های رو به رو مواجه هستیم  ادامه داد: با تلاش گروه‌های جهادی ظرفیت‌هایی موجود در این محلات به‌کار گرفته شده است، اما تضییع امکانات وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر شیرازی‌های اصیل به محلات بالا رفته‌اند، گفت: اگر بخواهیم تغییر در این محلات و بافت‌های فرسوده اطراف حرم را شاهد باشیم باید کارجهادی بیشتر انجام شود و بیش از 100 خانه بنیاد برکت در این محلات مستقر شوند و پروژه مشترکی برای این محله تعریف تا هویت محلات شیراز را برگردانیم.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه گرفتاری‌های اطراف حرم سنگین‌تر است و باید حل شود، گفت: احیای بافت فرسوده از حیطه خدمات جهادی خارج است و رنگاب نمی‌کند، اما از بنیاد برکت برمی‌آید و سلام ما را به آقای مخبر برسانید تا این بافت احیا شود و تحولی در اطراف سومین حرم اهل بیت (ع) شاهد باشیم.

دژکام همچنین از همکاری‌های سپاه، بسیج، گروه‌های جهادی، کمیته امداد و بهزیستی و دستگاه‌های دیگر سخن گفت و افزود: بنده خودم در کنار مسجد جامع مرکز نیکوکاری راه اندازی و 500 خانواده را برای حمایت شناسایی کردیم.

پیشنهاد احداث ساختمان‌های حداقل 4 طبقه برای پلاک‌های بافت فرسوده به کمیسیون ماده 5صدور بیش از 5 هزار پروانه ساختمانی در بافت فرسوده در سال جاری/ انتقاد از عدم تغییر اعضای هیئت مدیره‌های شرکت‌های شهرداری تهران

به گزارش تسنیم، در این دیدار سعید سلیمانی مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام و حسین پور نورعلی مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان فارس با ارائه گزارشی از بازدید میدانی در محلات بیات و سنگ سیاه و احصاء مشکلات به گفت‌وگو و بررسی مسائل و مشکلات پرداختند.

انتهای پیام/424/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد

محمد آیینی گفت: نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرده و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی افزود: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم ساکن این بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آن‌ها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

وی اضافه کرد: چالش دوم سازندگان تولید کنندگان و توسعه‌گران هستند که حاضر نوسازی و مقاوم سازی در این محله‌ها نیستند، زیرا برای آن‌ها توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: در این زمینه راهکار‌های ارائه شده و مشوق‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: امروز ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند و بیش از ۲۳۴ شهر بسته خاص خود را نوشته‌اند.

وی تصریح کرد: چالش سومی که با آن روبه‌رو بوده و هستیم، توجیه مردمی است که در این بافت‌ها زندگی می‌کنند تا بتوانیم آن‌ها را وارد مشارکت در نوسازی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این زمینه راهی جز ارتباط چهره به چهره نداریم و باید حلقه‌های واسطه‌ای ایجاد شود که مورد اعتماد دو طرف باشد.

وی خاطرنشان کرد: گام نخست در این زمینه به صورت گسترده با همراهی بسیج سازندگی برداشته شده و تاکنون ۴۲۸ حلقه میانی ایجاد شده است.

آیینی اضافه‌کرد: برنامه امسال ما دست یافتن به ۲ هزار حلقه میانی است تا به ارائه خدمات در محله‌های هدف بپردازند.

وی اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار مسکن در بافت‌های فرسوده کشور ساخته شده است که در دولت سیزدهم بیش از ۷۳ هزار پروژه در این بافت‌ها احداث شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پروژه‌های نوسازی از مرز ۲۶۶ هزار واحد گذشته و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان گفت: در برنامه داریم تا پایان امسال یکصد هزار واحد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

دیگر خبرها

  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • شکارچی در عملیات وعده صادق شکار شد
  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد